Να στείλετε μήνυμα
Σπίτι >

LUOYANG DANNUO GARDENS & BUILDING MATERIAL CO., LTD. Σχεδιάγραμμα επιχείρησης

Γύρος εργοστασίων
Γραμμή παραγωγής

Το εργοστάσιό μας έχει 5 μεγάλα, σύγχρονα φούρνα τούνελ, 15 μηχανές κατασκευής και την ικανότηταείναι έως και 30,000 Έχουμε 6 ανώτερους μηχανικούς, 3 θερμικούς μηχανικούς,5 ανώτεροι μηχανικοί γλυπτικής και πάνω από 120 υπαλλήλους.

LUOYANG DANNUO GARDENS & BUILDING MATERIAL CO., LTD. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

 

Η εταιρεία μας έχει εισαγάγει αρκετά μεγάλης κλίμακας φούρνους σήραγγας υψηλής τεχνολογίας αυτόματη Ελέγχου θερμοκρασίας καύσης ώστε να μπορεί να εξασφαλίσει την ποιότητα των προϊόντων και Η αύξηση της ποσότητας θα πρέπει να είναι πιο αξιόπιστη και σταθερή για να ανταποκριθεί στις ανάγκες των εθνικών σημαντικών και μεγάλωνέργα.

LUOYANG DANNUO GARDENS & BUILDING MATERIAL CO., LTD. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

LUOYANG DANNUO GARDENS & BUILDING MATERIAL CO., LTD. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2

Το εργοστάσιό μας διαθέτει προηγμένες εγκαταστάσεις παραγωγής που ενσωματώνουν τα τελευταία μηχανήματα και εξοπλισμό.Η γραμμή παραγωγής μας είναι σχεδιασμένη για να εξασφαλίζει την ακρίβεια και την αποτελεσματικότητα σε όλη τη διαδικασία παραγωγής..

LUOYANG DANNUO GARDENS & BUILDING MATERIAL CO., LTD. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 3

 

Τα προϊόντα μας κατασκευάστηκαν με διπλή συγκόλληση, που κάνει τα προϊόντα έχουν τα πλεονεκτήματαΜε υψηλή συμπαγία του σώματος από πηλό, χαμηλή απορρόφηση νερού, ανθεκτικότητα σε οξέα και αλκαλία, αδιάβροχη γυαλίστρα. Η αντοχή της στην κάμψη και το φυσικό αντιψυκτικό της μπορούν να πληρούν ή να υπερβαίνουν τα εθνικά πρότυπα.

Κατανοούμε τη σημασία της χρήσης υλικών υψηλής ποιότητας για να δημιουργήσουμε κεραμίδια οροφής που να αντέχουν σε διάφορες καιρικές συνθήκες.επιλέγοντας προσεκτικά το πηλό, σκυρόδεμα ή άλλα κατάλληλα υλικά γνωστά για την αντοχή, τη αντοχή και την αντοχή τους.

LUOYANG DANNUO GARDENS & BUILDING MATERIAL CO., LTD. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 4

Η ομάδα μας από έμπειρους σχεδιαστές και μηχανικούς προσπαθεί συνεχώς να αναπτύξει καινοτόμες λύσεις στέγης.και υφές για να καλύψουν τα διαφορετικά αρχιτεκτονικά στυλ και τις προτιμήσεις των πελατώνΕίτε ψάχνετε για κλασική κομψότητα ή σύγχρονη εκλεπτυστικότητα, έχουμε το τέλειο κεραμίδι για να συμπληρώσετε το έργο σας.

Τυποποίηση και χειροποίητη κατασκευή των κεραμιδίων της οροφής

LUOYANG DANNUO GARDENS & BUILDING MATERIAL CO., LTD. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 5

Η ποιότητα βρίσκεται στο επίκεντρο όλων των δραστηριοτήτων μας. δοκιμές και επιθεωρήσεις για να βεβαιωθούμε ότι κάθε πλακάκι πληροί τα υψηλά πρότυπά μας για αντοχή, αντοχή στο νερό και οπτική ελκυστικότητα.Η δέσμευσή μας στην ποιότητα εγγυάται ότι τα κεραμίδια μας θα παρέχουν μακροχρόνια προστασία στα κτίρια σας..

Το εργοστάσιο μας εφαρμόζει πρωτοβουλίες φιλικές προς το περιβάλλον, όπως η ανακύκλωση και η ελαχιστοποίηση της παραγωγής αποβλήτων.Προσπαθούμε να μειώσουμε το αποτύπωμα άνθρακα και να προωθήσουμε την περιβαλλοντική ευθύνη σε όλες τις δραστηριότητές μας.

Τα πλακάκια από πηλό στεγνώνουν στο εργαστήριο.

LUOYANG DANNUO GARDENS & BUILDING MATERIAL CO., LTD. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 6

 

 

 

OEM/ODM

Οι κήποι Luoyang Dannuo έχουν προχωρήσει στη διαχείριση της παραγωγής και συνεχίζουν να Οι νέες τεχνολογίες, οι νέες τεχνολογίες και οι νέες τεχνολογίες Τα πλακάκια ∙ χρώματα, μεγέθη και μοτίβα μπορούν να γίνουν σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας και η υπηρεσία OEM είναι Επιτρέπεται.

Αυτό είναι μέρος των εξατομικευμένων προϊόντων του πελάτη μας.

LUOYANG DANNUO GARDENS & BUILDING MATERIAL CO., LTD. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0LUOYANG DANNUO GARDENS & BUILDING MATERIAL CO., LTD. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

Κάθε διακόσμηση στην κορυφή της στέγης σας είναι χειροποίητη από ένα δάσκαλο με χρόνια εμπειρίας.

LUOYANG DANNUO GARDENS & BUILDING MATERIAL CO., LTD. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2

Τα κεραμίδια μας δεν είναι μόνο επιτυχημένες πωλήσεις στην Κίνα, αλλά και εξάγονται σε πολλά ξένα χώρες και περιοχές του κόσμου, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, της Ρωσίας, του Μεξικού, της Γαλλίας, του Ηνωμένου Βασιλείου, Γερμανία, Μπαχρέιν, Τουρκία, Σιγκαπούρη, Φιλιππίνες, Μαλαισία, Βιετνάμ, Αυστραλία και άλλα Η Επιτροπή θα πρέπει επίσης να λάβει υπόψη της την ανάγκη να βελτιωθεί η ποιότητα των προϊόντων.

LUOYANG DANNUO GARDENS & BUILDING MATERIAL CO., LTD. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 3

 

Οι τεχνικοί μας έφτιαξαν χειροποίητα το μοτίβο στην κορυφογραμμή, τρισδιάστατο σχέδιο λουλουδιών. Είναι αληθινό.

LUOYANG DANNUO GARDENS & BUILDING MATERIAL CO., LTD. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 4

Χειροποίητο το θηρίο με το σχέδιο του δράκου που σημαίνει καλό καιρό, σεισμό.Πρόληψη, ειρήνη και ευδοκία, και σύμβολο δύναμης.

 

LUOYANG DANNUO GARDENS & BUILDING MATERIAL CO., LTD. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 5LUOYANG DANNUO GARDENS & BUILDING MATERIAL CO., LTD. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 6

 

Ε&Α

Έχουμε μια επαγγελματική ομάδα έρευνας και ανάπτυξης με 15 χρόνια εμπειρίας στην παραγωγή Κινέζικων κεραμιδών οροφής.

Η ομάδα R & D μας ανέπτυξε μια νέα αναλογία πρώτων υλών και διπλή τεχνολογία συγκόλλησης που κάνειτα προϊόντα έχουν το πλεονέκτημα της υψηλής συμπαγικότητας του πηλόσωμου, της χαμηλής απορρόφησης νερού, του οξέοςΗ αντοχή της στην κάμψη και το φυσικό αντιψυκτικό της μπορούν να ανταποκριθούνή υπερβαίνουν τα εθνικά πρότυπα.

LUOYANG DANNUO GARDENS & BUILDING MATERIAL CO., LTD. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

LUOYANG DANNUO GARDENS & BUILDING MATERIAL CO., LTD. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

 

 

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Κινεζικά κεραμίδια στεγών αργίλου Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2022-2024 chineserooftile.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.