Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Company news about Ένα περίπτερο παραδοσιακού κινέζικου
Εκδηλώσεις
Μας ελάτε σε επαφή με
86-379-63262958
Επαφή τώρα

Ένα περίπτερο παραδοσιακού κινέζικου

2022-07-07

Πιό πρόσφατες ειδήσεις επιχείρησης περίπου Ένα περίπτερο παραδοσιακού κινέζικου

Ένα περίπτερο παραδοσιακού κινέζικου

Τα περίπτερα είναι ένα είδος αρχιτεκτονικής παραδοσιακού κινέζικου, που χτίζεται συνήθως στους κήπους, τους βουδιστικούς ναούς, και τους ναούς. Τα κτήρια που χτίζονται στην άκρη του δρόμου ή στον κήπο για τους ανθρώπους για να στηριχτούν, να προφυλάξουν από τη βροχή και να δροσίσουν μακριά είναι μικρά σε μέγεθος, συνήθως με τη στέγη και κανέναν τοίχο.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ένα περίπτερο παραδοσιακού κινέζικου  0

Τα υλικά είναι συνήθως ξύλινα, μπαμπού, πέτρα, και ενισχυμένο σκυρόδεμα. Τα τελευταία χρόνια, γυαλί, μέταλλο, οργανικά υλικά, κ.λπ. έχει εισαχθεί επίσης σε αυτό το είδος αρχιτεκτονικής, που δίνει στο περίπτερο αυτό το αρχαίο αρχιτεκτονικό σύστημα ένα σύγχρονο και μοντέρνο συναίσθημα.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ένα περίπτερο παραδοσιακού κινέζικου  1

Περίπου εγκατάσταση, έχουμε τις οδηγίες εγκαταστάσεων και τα σχέδια για την εγκατάσταση. Είναι όπως μια δομική μονάδα. Χρησιμοποιούμε γενικά τα sylvestris πεύκων για το ξύλο. Τα sylvestris πεύκων έχουν τον ισχυρό αντι-σκώρο και τις moisture-proof λειτουργίες. Τα κεραμίδια στεγών χρησιμοποιούν τα γκρίζα κεραμίδια παραδοσιακού κινέζικου.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ένα περίπτερο παραδοσιακού κινέζικου  2

Χρησιμοποιούμε γενικά το διαφανές βερνίκι για να επιτύχουμε τη λειτουργία της ενίσχυσης του αντι-εντόμου και moisture-proof. Μπορείτε να επιλέξετε άλλα χρώματα του χρώματος και μπορείτε να χρωματίσετε από μόνοι σας. Περίπου συγκεντρώστε. Χρησιμοποιούμε κινεζικό παραδοσιακό tenon και εντορμάμε την κοινή δομή για να ταιριάξουμε με τα καρφιά και τις βίδες.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ένα περίπτερο παραδοσιακού κινέζικου  3

 

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Κινεζικά κεραμίδια στεγών αργίλου Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2022-2024 chineserooftile.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.