Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Company news about Αρχαίες κινεζικές αρχιτεκτονικές δομές στον κόσμο
Εκδηλώσεις
Μας ελάτε σε επαφή με
86-379-63262958
Επαφή τώρα

Αρχαίες κινεζικές αρχιτεκτονικές δομές στον κόσμο

2022-07-07

Πιό πρόσφατες ειδήσεις επιχείρησης περίπου Αρχαίες κινεζικές αρχιτεκτονικές δομές στον κόσμο

Αρχαίες κινεζικές αρχιτεκτονικές δομές στον κόσμο

No.1 Mingxuan

Θέση: Metropolitan Museum of Art, Νέα Υόρκη, Αμερική

Το Mingxuan είναι ένα κινεζικό προαύλιο στη Νέα Υόρκη. Μεταμοσχεύθηκε και κατασκεύασε βασισμένος στη «μελέτη Peony» στον κύριο Suzhou του κήπου δικτύων, που καλύπτει έναν τομέα 460 τετραγωνικών μέτρων. Η περιοχή οικοδόμησης είναι 230 τετραγωνικά μέτρα, το οποίο είναι το πρώτο παράδειγμα της εξαγωγής κήπων της Κίνας, που δημιουργεί ένα προηγούμενο για το εξωτερικό εμπόριο «τέχνης κήπων».

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Αρχαίες κινεζικές αρχιτεκτονικές δομές στον κόσμο  0

No.2 κήπος του ρέοντας αρώματος

Θέση: Βοτανικός κήπος Huntington κοντά στο Λος Άντζελες, ΗΠΑ

Αυτό είναι ένας κήπος που απολαμβάνει τη φήμη του «του κήπου υπερπόντιου ταπεινού διοικητή». Το άνοιξαν επίσημα στο κοινό το 2008. Είναι δίπλα στη συλλογή βιβλιοθήκης και τέχνης Huntington και έχει ένα ήρεμο περιβάλλον. Με τη «λίμνη Yingfang» στο βοτανικό κήπο ως κέντρο, 9 κήποι και 18 τοπία χτίζονται σύμφωνα με την άνοιξη, το καλοκαίρι, το φθινόπωρο και το χειμώνα, που καλύπτουν μια περιοχή περίπου 90 στρεμμάτων. Είναι ο μεγαλύτερος κινεζικός κήπος στη Βόρεια Αμερική.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Αρχαίες κινεζικές αρχιτεκτονικές δομές στον κόσμο  1

No.3 κήπος του κινεζικού μελετητή

Θέση: Μέσα στο βοτανικό κήπο νησιών Staten, Νέα Υόρκη, ΗΠΑ

Ο κήπος του κινεζικού μελετητή χτίστηκε στα τέλη της δεκαετίας του 1990 ως κήπος αδελφών του κήπου καθυστέρησης Suzhou. Λέγεται ότι όλες οι πέτρες Taihu που χρησιμοποιούνται για revetment και συσσώρευση στέλνονται από την Κίνα. Τα περίπτερα στον κήπο, τις κυρτούς γέφυρες και τους διαδρόμους, την επίστρωση λουλουδιών, τους τοίχους και την πύλη φεγγαριών… αποτελούν ένα διάστημα κήπων με ένα ισχυρό κινεζικό ύφος, και ακόμη και ο αρχιτέκτονας I.M. Pei εγκωμιάζει επίσης αυτήν την θέση.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Αρχαίες κινεζικές αρχιτεκτονικές δομές στον κόσμο  2

Αυτά τα αρχαία κτήρια μπορούν να χτιστούν με τα γκρίζα κεραμίδια στεγών αργίλου. Το Luoyang Dannuo καλλιεργεί & η Co. οικοδομικού υλικού, ΕΠΕ είναι ο κατασκευαστής για να παραγάγει τα κεραμίδια στεγών, όπως τα κινεζικά κεραμίδια στεγών αργίλου, τα ιαπωνικά κεραμίδια στεγών, τα βερνικωμένα κεραμίδια στεγών, ο τοίχος οθόνης, τα κεραμίδια στεγών πορσελάνης, το ξύλινο gazebo, η διακόσμηση κ.λπ. τουβλότοιχος αργίλου. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τον κήπο, το περίπτερο, τη βίλα, το ναό, Chinatown κ.λπ. Εάν το χρειάζεστε, παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερος να μας έρθει σε επαφή με. Θα παράσχουμε το κατάλληλο μέγεθος των κεραμιδιών και του σχεδίου για σας.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Αρχαίες κινεζικές αρχιτεκτονικές δομές στον κόσμο  3

 

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Κινεζικά κεραμίδια στεγών αργίλου Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2022-2024 chineserooftile.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.