Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Company news about Αρχαίο κινεζικό κτήριο οικογενειακών προγονικό ναών
Εκδηλώσεις
Μας ελάτε σε επαφή με
86-379-63262958
Επαφή τώρα

Αρχαίο κινεζικό κτήριο οικογενειακών προγονικό ναών

2022-07-07

Πιό πρόσφατες ειδήσεις επιχείρησης περίπου Αρχαίο κινεζικό κτήριο οικογενειακών προγονικό ναών

Αρχαίο κινεζικό κτήριο οικογενειακών προγονικό ναών

Ο προγονικός ναός είναι ένα είδος οικογενειακού ναού με το ίδιο επώνυμο, το οποίο είναι αδιάσπαστο από τη συλλογή των οικογενειών στην αρχαία Κίνα.
Στην αρχαία φεουδαρχική κοινωνία της Κίνας, η έννοια της οικογένειας ήταν αρκετά βαθιά, και υπήρξε συνήθως μια οικογένεια ή διάφορες οικογένειες που ζει σε κάθε χωριό. Οι περισσότεροι από τους έχτισαν τους ναούς τους για να λατρεψουν τους προγόνους τους. Τέτοιοι ναοί καλούνται γενικά «προγονικούς ναούς», οι οποίοι μπορούν να διαιρεθούν σε προγονικούς ναούς, ναούς κλάδων και οικογενειακούς ναούς.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Αρχαίο κινεζικό κτήριο οικογενειακών προγονικό ναών  0

Στους αρχαίους χρόνους, η κατασκευή των προγονικών ναών περιορίζεται από τους βαθμούς, και οι άνθρωποι han δεν έχουν την άδεια για να χτίσουν τις προγονικές αίθουσες. Στο Ming η δυναστεία έκανε τον αυτοκράτορα ή το όνομα του μαρκησίου μπορεί να κληθεί «jia Miao», το υπόλοιπο αποκαλούμενο προγονικό ναό. Οι περισσότεροι από τους ναούς έχουν τις ψηλές πόρτες τοίχων, τους πύργους πυλών, τους τοίχους ισχίων, τις κύριες αίθουσες, τις στέγες ισχίων και άλλα κτήρια, με τα φτερά και στις δύο πλευρές της κύριας αίθουσας. Το προαύλιο είναι εντυπωσιακό και κομψό με τα δέντρα και τα λουλούδια.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Αρχαίο κινεζικό κτήριο οικογενειακών προγονικό ναών  1

Λειτουργίες του αρχαίου προγονικού ναού:

(1) όταν οι απόγονοι της οικογένειας έχουν τους γάμους, τις κηδείες, τα γενέθλια και τις τελετές, οι συγγενείς χρησιμοποιούν την ευρύχωρη προγονική αίθουσα ως τόπο συναντήσεως για τις δραστηριότητες

(2) ο προγονικός ναός είναι επίσης η θέση όπου οι πατριάρχες ασκούν τη δύναμη γενιών τους. Εάν clannies παραβιάστε τους κανόνες γενιών, θα εκπαιδευτούν και θα τιμωρηθούν εδώ, ή ακόμα και θα αποβληθούν από τον προγονικό ναό. Κατά μία έννοια, ο προγονικός ναός είναι το δικαστήριο της φεουδαρχικής ηθικής, η οποία είναι το υπόλοιπο της φεουδαρχικής κοινωνίας, έτσι δεν είναι επιθυμητό.

(3) ο προγονικός ναός μπορεί επίσης να χρησιμεύσει ως μια κοινωνική θέση για τις οικογένειες να κρατήσει την πολιτιστική ψυχαγωγία και τις κοινωνικές δραστηριότητες όπως η διασκέδαση των φιλοξενουμένων.

(4) η προγονική αίθουσα της μεγάλης οικογένειας είναι συνδεμένη με ένα σχολείο για τα παιδιά των μελών φυλής με τη μελέτη εδώ. Ακριβώς επειδή η λειτουργία του προγονικού ναού είναι τόσο μεγάλη, η αρχιτεκτονική της είναι αρκετά έξοχη.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Αρχαίο κινεζικό κτήριο οικογενειακών προγονικό ναών  2

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Κινεζικά κεραμίδια στεγών αργίλου Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2022-2024 chineserooftile.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.