Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Company news about Βασικές πολιτιστικές ιδιότητες των κινεζικών αρχαίων κτιρίων
Εκδηλώσεις
Μας ελάτε σε επαφή με
86-379-63262958
Επαφή τώρα

Βασικές πολιτιστικές ιδιότητες των κινεζικών αρχαίων κτιρίων

2022-11-25

Πιό πρόσφατες ειδήσεις επιχείρησης περίπου Βασικές πολιτιστικές ιδιότητες των κινεζικών αρχαίων κτιρίων

Πρώτα απ 'όλα, το ξύλινο πλαίσιο είναι το κύριο χαρακτηριστικό της αρχαίας κινεζικής αρχιτεκτονικής: δηλαδή, με βάση το πλάτος και το βάθος του σπιτιού, στήνονται πέτρινα θεμέλια, στη συνέχεια τοποθετούνται κολώνες στα πέτρινα θεμέλια και στη συνέχεια στήνονται δοκοί. στα υποστυλώματα, δηλαδή «τέσσερα δοκάρια και οκτώ κολώνες» συνδέονται μεταξύ δοκών και υποστυλωμάτων.Τα δοκάρια και τα δοκάρια στηρίζονται σε πλαίσια, τεγίδες και δοκάρια, τα οποία στηρίζονται και στηρίζονται το ένα στο άλλο.Το βάρος της οροφής ή του δαπέδου υποστηρίζεται από το ξύλινο πλαίσιο και στη συνέχεια μεταδίδεται στις ξύλινες κολώνες μέσω του πλαισίου της δοκού και οι ξύλινες κολώνες μεταδίδονται στο έδαφος. κάνει αυτή την ξύλινη κατασκευή να έχει τη λειτουργία να αντιστέκεται σε εξωτερικές δυνάμεις, μετατρέποντας έτσι σε μια κτιριακή μορφή με πολύπλοκη δομή, αυστηρή τεχνολογία, στιβαρή και σταθερή δομή και «δεν καταρρέει σπίτι».

             τα τελευταία νέα της εταιρείας για Βασικές πολιτιστικές ιδιότητες των κινεζικών αρχαίων κτιρίων  0

 

Δεύτερον, σύμφωνα με τη μορφή του ξύλινου πλαισίου, τα αρχαία κτίρια έχουν σχηματίσει ορισμένα βασικά χαρακτηριστικά:

1, η θεμελίωση του κτιρίου.Η βάση της πλατφόρμας είναι ψηλότερη από το έδαφος, αδιάβροχη και αδιάβροχη, γεγονός που μπορεί να αυξήσει και να ακυρώσει το κύρος του κτιρίου.Όσο πιο σημαντικό είναι το κτίριο, τόσο υψηλότερη θα είναι η πλατφόρμα.Με τη βοήθεια των διάσπαρτων πλατφορμών, τα μονοστρωματικά κτίρια που συγκεντρώνονται σχηματίζουν την εμφάνιση ενός μεγάλου κτιρίου παρόμοιου με ένα πολυώροφο περίπτερο, το οποίο είναι υπέροχο και απόκρημνο.

               τα τελευταία νέα της εταιρείας για Βασικές πολιτιστικές ιδιότητες των κινεζικών αρχαίων κτιρίων  1

2, η αψίδα και οι μαρκίζες.Οι μαρκίζες των αρχαίων κτιρίων εκτείνονται μακριά, γεγονός που όχι μόνο προστατεύει τα χωμάτινα θεμέλια, τους χωμάτινους τοίχους και τις περιφερειακές ξύλινες κολώνες από τη διάβρωση της βροχής, αλλά και αυξάνει το επίπεδο των σπιτιών.Οι μεγάλες μαρκίζες πραγματοποιούνται με αγκύλες.Όσο πιο μακριές είναι οι μαρκίζες, τόσο περισσότερα στρώματα αγκύλων θα είναι.Το Dougong, ένα δομικό στοιχείο, δεν έχει μόνο δομικές λειτουργίες, αλλά έχει και έντονο διακοσμητικό ρόλο.

                τα τελευταία νέα της εταιρείας για Βασικές πολιτιστικές ιδιότητες των κινεζικών αρχαίων κτιρίων  2

3, στέγες διαφόρων σχημάτων.Το σχήμα της οροφής είναι το πιο καλλιτεχνικό κομμάτι.Σύμφωνα με το πατριαρχικό σύστημα, είναι επίσης το κύριο σύμβολο για τη μέτρηση του επιπέδου των κτιρίων.Η σειρά κατάταξης από την υψηλή προς τη χαμηλή είναι η στέγη Wudian (庑殿顶), η στέγη Xieshan(歇山顶), η Xuanshan Rof(悬山顶) και η στέγη Yingshan(硬山顶).Οι διπλές μαρκίζες της στέγης Cunsheng είναι υψηλότερες από τις μονές μαρκίζες.

                τα τελευταία νέα της εταιρείας για Βασικές πολιτιστικές ιδιότητες των κινεζικών αρχαίων κτιρίων  3

4, τα ζώα κορυφογραμμής στέγης και η κουλτούρα διακόσμησης λαδιού.Στα δύο άκρα της κορυφογραμμής μερικών μεγάλων αρχαίων κτιρίων, σύμφωνα με το τελετουργικό σύστημα είναι εγκατεστημένοι δράκος, Φοίνικας, λιοντάρι, Τιάνμα, ιππόκαμπος, λιοντόδρακος, ψάρι, γκι, ταυρομαχία και άλλα ζώα.Τα ξύλινα κτίρια είναι ανθεκτικά στην υγρασία και αντιδιαβρωτικά.Ταυτόχρονα, για να αυξηθεί η αισθητική εμφάνιση, είναι γενικά βαμμένα και διακοσμημένα με χρώμα.Τα σχέδια και τα χρώματα των αρχιτεκτονικών έγχρωμων ζωγραφιών ήταν αυστηρά καθορισμένα στην αρχαιότητα.

                τα τελευταία νέα της εταιρείας για Βασικές πολιτιστικές ιδιότητες των κινεζικών αρχαίων κτιρίων  4

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Κινεζικά κεραμίδια στεγών αργίλου Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2022-2024 chineserooftile.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.