Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Company news about Κινεζική αρχιτεκτονική
Εκδηλώσεις
Μας ελάτε σε επαφή με
86-379-63262958
Επαφή τώρα

Κινεζική αρχιτεκτονική

2022-09-21

Πιό πρόσφατες ειδήσεις επιχείρησης περίπου Κινεζική αρχιτεκτονική

Η Κίνα έχει μια μοναδική και από μακρού υφιστάμενη αρχιτεκτονική παράδοση χρονολογώντας πίσω 2.500 έτη στη δυναστεία Zhou. Ερευνήστε τους λόγους πίσω από τα χαρακτηριστικά γνωρίσματά του και πώς η κινεζική αρχιτεκτονική απεικονίζει τον κινεζικό πολιτισμό. Από τους αρχαίους χρόνους, οι Κινέζοι έχουν χτίσει διάφορα παραδοσιακά κτήρια, τα οποία εισάγονται εδώ.

Από τους αρχαίους χρόνους, οι Κινέζοι έχουν χρησιμοποιήσει τις ξύλινες δομές, τα κτήρια φιαγμένες από χωμένη γη, και τα κτήρια φιαγμένα από πέτρα ή τούβλο. Κάθε ένα από αυτά τα κτήρια έχει τα διαφορετικά χαρακτηριστικά. Όλοι χτίστηκαν για να αντισταθούν τους συχνούς σεισμούς, τους τυφώνες και τις πλημμύρες, και ήταν ευκολότεροι να επανοικοδομήσουν. Εκτός από την ικανότητα επιβίωσης και την ευκολία της ανακαίνισης, τα κτήρια απεικονίζουν και συμβάλλουν στη διάδοση της κοινωνικών διαταγής και της θρησκείας.

                            τα τελευταία νέα της εταιρείας για Κινεζική αρχιτεκτονική  0

•1. Προτίμηση για την κατασκευή ξυλείας. Κινεζικός πολιτισμός που δημιουργείται κατά μήκος των κίτρινων και ποταμών Yangtze. Σε ένα περιβάλλον υδροκρίτη, η σεισμική δραστηριότητα και η συχνή πλημμύρα έχουν προτρέψει την ευελιξία να χρησιμοποιηθεί το ανανεώσιμο και εφαρμόσιμο ξύλο για τα περισσότερα κτήρια.

                          τα τελευταία νέα της εταιρείας για Κινεζική αρχιτεκτονική  1

•2. Βαριές Overhanging στέγες. Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό γνώρισμα των παραδοσιακών ξύλινων κτηρίων είναι η βαριά κεραμωμένη στέγη με τις ευρείες μαρκίζες και τις ελαφρώς γωνίες. Θεωρήθηκε σημαντικό να καλυφθούν τα ξύλινα κτήρια με μια overhanging στέγη, η οποία προστάτευσε το κτήριο από τη διάβρωση, ως ξύλινες αποσυνθέσεις γρηγορότερα όταν υγρό. Οι ευρείες μαρκίζες παρέχουν επίσης τη σκιά το καλοκαίρι, και το χειμώνα, το κλιμένο φως του ήλιου φέρνει τη ζεστασιά στο δωμάτιο.

                     τα τελευταία νέα της εταιρείας για Κινεζική αρχιτεκτονική  2

•3. Χωμένα γήινα κτήρια. Στα χωριά Hakka και άλλες θέσεις όπου οι ενώσεις γενιών είναι στα πρόθυρα να επιτεθούν, οι άνθρωποι χτίζουν το tulou (土楼). Σε αυτές τις ενώσεις, οι παχιοί χώνω-γήινοι τοίχοι, μερικές φορές τεκτονική, χωρίς παράθυρα, διαμορφώνουν έναν κύκλο για να δημιουργήσουν τις εσωτερικές κατοικίες.

                     τα τελευταία νέα της εταιρείας για Κινεζική αρχιτεκτονική  3

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Κινεζικά κεραμίδια στεγών αργίλου Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2022-2024 chineserooftile.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.