Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Company news about Κήπος κινέζικου στυλ
Εκδηλώσεις
Μας ελάτε σε επαφή με
86-379-63262958
Επαφή τώρα

Κήπος κινέζικου στυλ

2022-12-15

Πιό πρόσφατες ειδήσεις επιχείρησης περίπου Κήπος κινέζικου στυλ

Η ανάπτυξη του κινεζικού κήπου έχει μακρά ιστορία.Το στυλ της αρχιτεκτονικής τοπίου και της τεχνολογίας έχει γίνει σημαντικό μέρος της ανθρώπινης πολιτιστικής κληρονομιάς.Μόνο πραγματικά κατανοήσει τη φύση των κινεζικών κήπων, μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην αρχαιότητα, που δημιουργήθηκε για να καλύψει τις απαιτήσεις του σύγχρονου κινεζικού κήπου.

Η έννοια του σχεδιασμού της αυλής δεν αντιπροσωπεύει μόνο την κινεζική αρχιτεκτονική, και εκφράζει ένα είδος τρόπου ζωής και στάσης.Σε συνδυασμό με τη ζωή, το όνειρο και την πραγματικότητά μας, εγκαταλείψουμε την παλιά σκέψη και ιδέα, ξεκινώντας έναν νέο τρόπο ζωής και μέλλον.Ως αποτέλεσμα, όλο και περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν κινέζικο στυλ σχεδιασμού κήπου, ο κινεζικός σχεδιασμός κήπου είναι κοντά στη φύση, για να κάνει τους ανθρώπους να χαλαρώσουν, σε ένα άνετο και άνετο περιβάλλον διαβίωσης.

Δημιουργήστε φυσικό τοπίο.Ο κινέζικος κλασικός κήπος ενσαρκώνει το φυσικό τοπίο.Στον κήπο, όχι μόνο για να μιμηθείς τη φύση, αλλά η φύση, συνοψίζει το αληθινό βουνό αληθινό νερό, γίνεται το ελεύθερο πινέλο στην παραδοσιακή κινεζική ποίηση τοπίου.

                      τα τελευταία νέα της εταιρείας για Κήπος κινέζικου στυλ  0

Από την αρχαιότητα, ο κινεζικός κήπος έχει αφήσει πολλούς από τους τυπικούς εκπροσώπους, συμπεριλαμβανομένων των κήπων jiangnan, του κήπου lingnan και του ιδιωτικού κήπου στο Πεκίνο.Ο μεγαλύτερος αριθμός μεταξύ τους, ο κήπος του σπιτιού Jiangnan, το υψηλότερο επίπεδο.

Ο κήπος Jiangnan επηρεάζεται πολύ από την ποίηση και τη ζωγραφική.Αυτός ο μικρός κήπος ενός ή δύο στρεμμάτων, ο μεγάλος άνθρωπος έχει περισσότερα από δέκα στρέμματα.Ανάλογα με την κατάσταση, μπορούν να συνδυαστούν με την αρχιτεκτονική, το βουνό με σμίλη με σμίλη, τη βάση και τα λουλούδια. Δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στην προσαρμογή των μέτρων στις τοπικές συνθήκες, τη λογική διάταξη βράχου, βρύσες, λουλούδια και δέντρα, δομικά στοιχεία όπως π.χ. , φτάνουν, αν και είναι τεχνητά και φυσικά ανοιχτό αποτέλεσμα.

Το μεγαλύτερο μέρος του κήπου Jiangnan με θέμα το τοπίο.Το λεγόμενο νερό με τα βουνά, τα βουνά ζουν εξαιτίας του νερού.Στον κήπο σκάβοντας πισίνα σωρό βουνό, προκειμένου να αντικατοπτρίζει το απότομο βουνό, συχνά στην πλαγιά του σωρού από πέτρινες κορυφές, διαφορετικά αξιοθέατα διάταξη στην άκρη του νερού απόσταση, φυσική εκκαθάριση.

Ο κήπος Jiangnan είναι μικρότερος.Κατασκευή τοπίου, υιοθετήστε περισσότερα εμπόδια, δανειστείτε σκηνή, κοιτάξτε ψηλά, επεκτείνετε και αυξήστε τη μέθοδο κύλισης δρόμου στον κήπο, χρησιμοποιώντας, υψηλή και χαμηλή, γραμμική, εικονική πραγματικότητα, όπως μέγεθος, αντίθεση, επίτευξη του στόχου της επέκτασης του χώρου, μικρό σε δείτε μεγάλο αποτέλεσμα.

                           τα τελευταία νέα της εταιρείας για Κήπος κινέζικου στυλ  1

Jiangnan φυτά κήπου στη διαμόρφωση, δώστε μεγάλη προσοχή στο σχήμα, το χρώμα, το άρωμα των λουλουδιών και των δέντρων και τα εποχιακά χαρακτηριστικά.Γωνία στην αυλή, πλευρά του διαδρόμου, τοίχος μικρού χώρου, επιλέξτε ταιριάζουν με την κορυφή πέτρινα λουλούδια και δέντρα, σχηματίζοντας ένα μικρό σκηνικό, τοπίο περιπάτου, πανδαισία για τα μάτια.

Υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία από λουλούδια και δέντρα στον κήπο, και δεν είχε καμία διαμόρφωση απλά πληκτρολογήστε, εφόσον η διαμόρφωση είναι σωστή, μπορεί να γίνει μια γραμμή τοπίου.

Κινεζικός κλασικός κήπος επιλεγμένος HuaMuChang που χρησιμοποιείται για να εκφράσει τα συναισθήματα των ανθρώπων, να δώσει λουλούδια και δέντρα να δώσει λουλούδια και δέντρα κάποια μοναδική προσωπικότητα, πεύκο νεφρίτη, μπαμπού?μανόλια, κινέζικο ανθισμένο κραμπό, παιώνια, όσμανθος ως πλούτος.Αυτή η μοναδική διαμόρφωση συνεχίζεται και σήμερα.

                            τα τελευταία νέα της εταιρείας για Κήπος κινέζικου στυλ  2

Η Κίνα, γνωστή ως η μητέρα των κήπων, είναι πλούσια σε λουλούδια και δέντρα.Τα λουλούδια και τα δέντρα αναπτύσσονται καλά μόνο στη σωστή θέση.Ταυτόχρονα, η διάταξη των λουλουδιών και των δέντρων δεν είναι πολύ αλλά προσεγμένη.Σύμφωνα με διαφορετικά χαρακτηριστικά και χόμπι, διαφορετικά δέντρα μπορούν να επιλεγούν για να σχηματίσουν διαφορετικά χαρακτηριστικά τοπίου και να δώσουν πλήρη σημασία στο οπτικό αποτέλεσμα της μορφής και του χρώματός τους.

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Κινεζικά κεραμίδια στεγών αργίλου Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2022-2024 chineserooftile.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.