Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Company news about Βερνικωμένα κεραμίδια, μια προτίμηση στην αρχαία κινεζική αρχιτεκτονική
Εκδηλώσεις
Μας ελάτε σε επαφή με
86-379-63262958
Επαφή τώρα

Βερνικωμένα κεραμίδια, μια προτίμηση στην αρχαία κινεζική αρχιτεκτονική

2022-09-26

Πιό πρόσφατες ειδήσεις επιχείρησης περίπου Βερνικωμένα κεραμίδια, μια προτίμηση στην αρχαία κινεζική αρχιτεκτονική

Το τζάμι είναι ένα παραδοσιακό κινέζικο οικοδομικό υλικό.Χυτεύεται με πηλό υψηλής ποιότητας και στη συνέχεια ψήνεται.Η επιφάνεια είναι τζάμια.Τα χρώματα του γλάσου είναι κίτρινο, πράσινο, μαύρο, μπλε, μωβ κλπ. Είναι υπέροχο και ανθεκτικό.Τα εφυαλωμένα πλακάκια χρησιμοποιούνται κυρίως σε κτίρια μεγάλης οροφής σε στυλ παλατιού με εθνικά χρώματα.Μέσω του σχεδιασμού μοντελοποίησης, έχουν κατασκευαστεί τζάμια, όπως παράθυρα λουλουδιών και κιγκλιδώματα, τα οποία χρησιμοποιούνται ευρέως στη διακόσμηση της αυλής, την ισοπέδωση έως την κλίση και τα έργα μεταλλικών κατασκευών.

               τα τελευταία νέα της εταιρείας για Βερνικωμένα κεραμίδια, μια προτίμηση στην αρχαία κινεζική αρχιτεκτονική  0

Η Κίνα χρησιμοποιούσε εφυαλωμένα πλακάκια ως διακοσμητικά κτίρια ήδη από τη Νότια και Βόρεια Δυναστεία.Στη δυναστεία Γιουάν, τα κτίρια του παλατιού χρησιμοποιούσαν υαλωμένα πλακάκια σε μεγάλη κλίμακα.Οι Τάφοι Μινγκ και οι Εννέα Δράκο Τείχη ήταν αριστουργήματα στην ιστορία της αρχιτεκτονικής με εφυαλωμένα πλακάκια.

                                τα τελευταία νέα της εταιρείας για Βερνικωμένα κεραμίδια, μια προτίμηση στην αρχαία κινεζική αρχιτεκτονική  1

Τα υλικά στέγης των αρχαίων κινεζικών κτιρίων ναών χωρίζονται σε τζάμια και κεραμίδια από τερακότα.Τα συνηθισμένα κεραμικά πλακάκια ονομάζονται επίσης υφασμάτινα πλακάκια, τα οποία είναι τραχιά στην υφή, ισχυρά στην απορρόφηση νερού και εύκολα διαρρέουν.Επειδή η υαλωμένη πλευρά του εφυαλωμένου πλακιδίου είναι λεία και δεν απορροφά νερό, η καλή αδιάβροχη απόδοση μπορεί να προστατεύσει το σπίτι της ξύλινης κατασκευής.

Η λέξη «λούστρο» προέρχεται από την αρχαία ινδική γλώσσα και εισήχθη στην Κίνα με τη βουδιστική κουλτούρα.Το αρχικό αντιπροσωπευτικό του χρώμα ήταν το μπλε.Εκτός από το μπλε στη σύγχρονη εποχή, το Liuli περιλαμβάνει επίσης κόκκινο, λευκό, μαύρο, κίτρινο, πράσινο, κυανό και άλλα χρώματα.Τα εφυαλωμένα πλακάκια που υαλώνονται σε διάφορα χρώματα και ψήνονται σε υψηλότερες θερμοκρασίες ονομάζονται επομένως υαλωμένα πλακάκια.

                     τα τελευταία νέα της εταιρείας για Βερνικωμένα κεραμίδια, μια προτίμηση στην αρχαία κινεζική αρχιτεκτονική  2

 

Η χρήση υαλωμένων πλακιδίων για περισσότερα από χίλια χρόνια έχει αποδείξει τη θέση της στην κινεζική αρχιτεκτονική.Προς το παρόν, τα γυαλισμένα πλακάκια του Luoyang Dannuo Gardens έχουν εξαχθεί σε όλο τον κόσμο, σε περισσότερες από 15 χώρες, βρισκόμαστε στο δρόμο για να κληρονομήσουμε την τεχνολογία και την κουλτούρα των εφυαλωμένων πλακιδίων.

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Κινεζικά κεραμίδια στεγών αργίλου Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2022-2024 chineserooftile.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.