Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Company news about Πώς να στρώσει τα βερνικωμένα κεραμίδια στα αρχαία κτήρια ύφους
Εκδηλώσεις
Μας ελάτε σε επαφή με
86-379-63262958
Επαφή τώρα

Πώς να στρώσει τα βερνικωμένα κεραμίδια στα αρχαία κτήρια ύφους

2022-07-07

Πιό πρόσφατες ειδήσεις επιχείρησης περίπου Πώς να στρώσει τα βερνικωμένα κεραμίδια στα αρχαία κτήρια ύφους

Πώς να στρώσει τα βερνικωμένα κεραμίδια στα αρχαία κτήρια ύφους

Πώς να βάλει τα βερνικωμένα κεραμίδια; Μια ερώτηση ότι πολλοί άνθρωποι σκέφτονται για πότε βλέπουν τις βερνικωμένες στέγες κεραμιδιών. Έχω σκεφτεί για αυτό πριν. Το hometown μου είναι ένα αγροτικό χωριό. Βλέπω σπάνια τις βερνικωμένες στέγες. Αλλά όταν είδα τις βερνικωμένες στέγες για πρώτη φορά, ήταν προφανώς διαφορετικό από αυτό που φαντάστηκα. Ήμουν περίεργος για το πώς το τοποθετήθηκαν. Τελικά υπολογίστε πώς τη βερνικωμένη στέγη κεραμιδιών τοποθετούνται. Αυτή τη φορά, ο βερνικωμένος κατασκευαστής κεραμιδιών των αρχαίων κτηρίων Dannuo σε Luoyang θα έρθει επίσης να μοιραστεί με σας!

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πώς να στρώσει τα βερνικωμένα κεραμίδια στα αρχαία κτήρια ύφους  0

Η μέθοδος τα βερνικωμένα κεραμίδια είναι διαφορετική από τα αγροτικά κεραμωμένα σπίτια που έχω δει πριν. Στα αγροτικά σπίτια κεραμιδιών, πρέπει μόνο να χτίσετε τις sandalwood λουρίδες και να χτίσετε τα κεραμίδια από πάνω προς τα κάτω, από τα αριστερά προς τα δεξιά, αλλά τα βερνικωμένα κεραμίδια πρέπει να κολληθούν με το κονίαμα τσιμέντου για να καταστήσουν τα βερνικωμένα κεραμίδια σταθερά σταθερά στη στέγη, και η στεγανοποίηση στεγών πρέπει να γίνει κατά τη διάρκεια της κατασκευής. Τα βερνικωμένα κεραμίδια είναι βαρύτερα από τα κοινά μπλε κεραμίδια στις αγροτικές περιοχές, έτσι η ικανότητα υλικού κατασκευής σκεπής τους είναι αντίστοιχα πολύ μεγαλύτερη, έτσι οι sandalwood λουρίδες πρέπει να είναι παχύτερες για να εξασφαλίσουν ικανοποιητική μεταφέρουσα ικανότητα.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πώς να στρώσει τα βερνικωμένα κεραμίδια στα αρχαία κτήρια ύφους  1

Η τοποθέτηση των βερνικωμένων κεραμιδιών ακολουθεί γενικά αυτήν την διαταγή: αρχικά υπολογίστε το διάστημα κάθε κεραμιδιού, και χρησιμοποιήστε τις βόμβες μελανιού στη στέγη για να κάνετε τη γραμμή και να προγραμματίσετε τη θέση κατόπιν, σύμφωνα με τη θέση της γραμμής βομβών, εγκαταστήστε τα κεραμίδια σταλαγματιάς πρώτα κατόπιν εγκαταστήστε τα κεραμίδια πιάτων κατόπιν εγκαταστήστε το κεφάλι γάντζων τελικά βάλτε τα κεραμίδια σωλήνων. Μπορείτε να αρχίσετε από τα δεξιά προς τα αριστερά, ή από τα αριστερά προς τα δεξιά, αλλά πρέπει να βάλετε από από κατω έως επάνω, επειδή χρησιμοποιεί το κονίαμα τσιμέντου και βάζει από πάνω προς τα κάτω, το οποίο θα σας αναγκάσει για να βάλει τα κεραμίδια κατωτέρω, εσείς πρέπει να βάλετε το τοπ κεραμίδι. Ανελκυστήρας αυτό επάνω έτσι ώστε αυτό το κομμάτι του κεραμιδιού μπορεί να στερεωθεί. Αυτό θα αναγκάσει το βερνικωμένο κεραμίδι για να είναι μη στερεό.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πώς να στρώσει τα βερνικωμένα κεραμίδια στα αρχαία κτήρια ύφους  2

Εάν θέλετε να χτίσετε ένα βερνικωμένο κεραμίδι χτίζοντας αλλά δεν ξέρετε τίποτα για το, παρακαλώ σας αφήστε το μήνυμα. Οι δεκαετίες συσσώρευσης είναι αρκετές για μας να παρέχουν τα υψηλής ποιότητας προϊόντα και τους επαγγελματικούς μηχανικούς και τις ομάδες. Είμαστε δεσμευμένοι στην παροχή σε σας την ικανοποιητική υπηρεσία.

 

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Κινεζικά κεραμίδια στεγών αργίλου Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2022-2024 chineserooftile.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.