Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Company news about ΚΗΠΟΣ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΜΕΛΕΤΗΤΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΌΡΚΗΣ
Εκδηλώσεις
Μας ελάτε σε επαφή με
86-379-63262958
Επαφή τώρα

ΚΗΠΟΣ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΜΕΛΕΤΗΤΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΌΡΚΗΣ

2022-07-08

Πιό πρόσφατες ειδήσεις επιχείρησης περίπου ΚΗΠΟΣ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΜΕΛΕΤΗΤΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΌΡΚΗΣ

Ο κήπος του κινεζικού μελετητή της Νέας Υόρκης (NYCSG) είναι ένας από δύο αυθεντικούς κλασσικούς υπαίθριους κινεζικούς κήπους χτίζω στις Ηνωμένες Πολιτείες.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για ΚΗΠΟΣ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΜΕΛΕΤΗΤΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΌΡΚΗΣ  0

Το NYCSG είναι μια σύνταξη των διαφορετικών κήπων στην Κίνα. Είναι βασισμένο στους κήπους δυναστείας Ming (ΑΓΓΕΛΙΑ 1368-1644). Όλα τα αρχιτεκτονικά συστατικά του NYCSG κατασκευάστηκαν σε Suzhou, Κίνα, συμπεριλαμβανομένων των κεραμιδιών στεγών και πατωμάτων, των στηλών και των ακτίνων, των πορτών και των παραθύρων, των γεφυρών και των υλικών επίστρωσης.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για ΚΗΠΟΣ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΜΕΛΕΤΗΤΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΌΡΚΗΣ  1

Ο κήπος χαρακτηρίζει τους θαυμάσιους βράχους μοιάζοντας με τα βουνά που ενέπνευσαν την ποίηση και τα έργα ζωγραφικής των κομφουκιανικών, βουδιστικών, και ταοϊστικών μοναχών, καθώς επίσης και άλλων μελετητών. Οι επισκέπτες μπορούν να ερευνήσουν οκτώ περίπτερα, μια δασική πορεία μπαμπού, τους καταρράκτες, μια koi-γεμισμένη λίμνη, μια κινεζική καλλιγραφία, και τους βράχους ποικίλου μελετητή Ghongshi συμπεριλαμβανομένου ενός σχηματισμού 15 ποδιών που πύργοι πέρα από το κεντρικό προαύλιο. Μια ομάδα 40 κινεζικών καλλιτεχνών και τεχνιτών πέρασε ένα έτος στην Κίνα που δημιουργεί τα άλλοι έξι μήνες του κήπου τμήματα και στο νησί Staten ως βιοτέχνης--κατοικία στο άνετο λιμάνι για να ολοκληρώσει την κατασκευή.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για ΚΗΠΟΣ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΜΕΛΕΤΗΤΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΌΡΚΗΣ  2

Το άνετο λιμάνι με την πόλη της Νέας Υόρκης, την επιχείρηση αρχιτεκτονικής τοπίων της Κίνας, τη μητροπολιτικές κινεζικές αμερικανικές Κοινότητα και τις εκατοντάδες των εθελοντών για να χτίσει το NYCSG, το οποίο άνοιξε το 1999.

• Οι γέφυρες και οι πορείες πηγαίνουν ζιγκ-ζαγκ συχνά, παρέχοντας στους επισκέπτες τα συνεχώς μεταβαλλόμενα vantages για να δοκιμάσουν τον κήπο. Οι κινεζικοί φιλόσοφοι επίσης θεώρησαν ότι οι πηγαίνοντας ζιγκ-ζαγκ πορείες θα έριχναν από τα κακά πνεύματα.

 

• Το μωσαϊκό στο ανώτερο περίπτερο ενσωματώνει τα σπασμένα κομμάτια των κύπελλων ρυζιού, που αντιπροσωπεύουν την Κίνα, και τα σπασμένα μπουκάλια μπύρας, που αντιπροσωπεύουν την Αμερική. Οι τεχνίτες θέλησαν να ενσωματώσουν και τα υλικά ως σύμβολο της αρμονίας και της ενότητας μεταξύ των δύο εθνών.

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Κινεζικά κεραμίδια στεγών αργίλου Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2022-2024 chineserooftile.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.