Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Company news about Η ομορφιά των στεγών των αρχαίων κτηρίων
Εκδηλώσεις
Μας ελάτε σε επαφή με
86-379-63262958
Επαφή τώρα

Η ομορφιά των στεγών των αρχαίων κτηρίων

2022-07-07

Πιό πρόσφατες ειδήσεις επιχείρησης περίπου Η ομορφιά των στεγών των αρχαίων κτηρίων

Η ομορφιά των στεγών των αρχαίων κτηρίων

Η κινεζική αρχιτεκτονική είναι ιδιαίτερα μεγάλη στέγη, το πιό εντυπωσιακό πράγμα για τα αρχαιότερα κινεζικά ξύλινα κτήρια είναι ότι είναι πλήρη της μαλακής κυρτής καμπύλης στεγών. Είναι διαφορετικό από το ναό στην ευρωπαϊκή κλασσική αρχιτεκτονική. Προκειμένου να διορθωθεί parallax, το μέσο γείσο αυξάνεται ελαφρώς επίτηδες στην αναζήτηση της τέλειας μορφής. Αντ' αυτού, οι δύο άκρες αναστρέφονται.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η ομορφιά των στεγών των αρχαίων κτηρίων  0

Στα κινεζικά αρχιτεκτονικά συγκροτήματα, το στρώμα στεγών περιορίζει το περιβάλλον διάστημα, δηλ., το μέρος στεγών είναι ο πυρήνας και το αρχικό μέρος του σχεδίου. Μετά από τη δυναστεία τραγουδιού, η μείωση του στρώματος επίστρωσης κάτω από τις μαρκίζες έκανε την αισθητική σημασία του στρώματος στεγών αυξανόμενου. Ο συνδυασμός στεγών στα κινεζικά περίπτερα δημιουργείται για να εξυπηρετήσει στα διαφορετικά αισθητικά γούστα.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η ομορφιά των στεγών των αρχαίων κτηρίων  1

Η όμορφη σκιαγραφία της στέγης της κινεζικής αρχιτεκτονικής ενθαρρύνει την εκτενή χρήση των μορφών στεγών όπως «Xieshan» και «Zanjian» στα περίπτερα κήπων. Η κατασκευή για να αποφύγει την κορυφογραμμή άλλων ανθρώπων, συμπεριλαμβανομένου του σημείου κορυφογραμμών γωνίας, ακόμη και στη διαχείριση σχεδιαγράμματος κήπων δεν πρέπει να είναι η κορυφογραμμή γωνίας στη συγκέντρωση τουριστών του μέρους, επειδή υπάρχει συχνά μια στήλη κάτω από την κορυφογραμμή γωνίας, από την άποψη άλλοι και η άποψη δύο πτυχών της ανάλυσης δεν είναι καλή. Κατά αυτόν τον τρόπο, στο σχεδιάγραμμα των κτηρίων, οι άνθρωποι πρέπει να αποφύγουν άλλες κορυφογραμμές και γωνίες της στέγης.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η ομορφιά των στεγών των αρχαίων κτηρίων  2

Γενικά, η κινεζική αρχιτεκτονική όχι μόνο έχει τις διαχρονικές αλλαγές, που παρουσιάζουν τα χαρακτηριστικά της αρχιτεκτονικής μορφής, αλλά και έχει τις συγχρονικές περιφερειακές πολιτιστικές διαφορές. Όταν δίνουμε προσοχή στο commonness της κινεζικής αρχιτεκτονικής παράδοσης, μας αξίζει για να λατρεψει την αντίστοιχη πολιτισμική κληρονομιά τους και να ερευνήσει περαιτέρω την αντίστοιχη ζωτικότητά τους.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η ομορφιά των στεγών των αρχαίων κτηρίων  3

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Κινεζικά κεραμίδια στεγών αργίλου Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2022-2024 chineserooftile.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.