Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Company news about Η γοητεία της αρχαίας κινεζικής αρχιτεκτονικής -- γλυπτική πετρών
Εκδηλώσεις
Μας ελάτε σε επαφή με
86-379-63262958
Επαφή τώρα

Η γοητεία της αρχαίας κινεζικής αρχιτεκτονικής -- γλυπτική πετρών

2022-07-07

Πιό πρόσφατες ειδήσεις επιχείρησης περίπου Η γοητεία της αρχαίας κινεζικής αρχιτεκτονικής -- γλυπτική πετρών

Η γοητεία της αρχαίας κινεζικής αρχιτεκτονικής -- γλυπτική πετρών

Η πέτρινη γλυπτική αυτό δίνει προσοχή στη ρεαλιστική διαμόρφωση, την ομαλή και λεπτή τεχνική, τον ομαλό και ελεύθερο τύπο σιταριού. Οι παραδοσιακές δεξιότητές της άρχισαν στη δυναστεία Han, ωρίμασαν στη Wei και τις δυναστείες της Jin, και έγιναν δημοφιλείς στη δυναστεία του Tang.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η γοητεία της αρχαίας κινεζικής αρχιτεκτονικής -- γλυπτική πετρών  0

Υπάρχουν διάφορες κατηγορίες γλυπτού κήπων, αρχιτεκτονικού γλυπτού, ζώου και γλυπτού και βιοτεχνίας αριθμού, με τις εκατοντάδες των προϊόντων: γλυπτό αριθμού, ανακούφιση, πηγή, δοχείο λουλουδιών, ρωμαϊκή στήλη, κάγγελο, περίπτερο, σκαμνί πετρών, ζωικό γλυπτό, ταφόπετρα, παλαιό γλυπτό και ούτω καθεξής. Η πέτρινη γλυπτική έχει μια μεγάλη ιστορία. Δίνει προσοχή στη ρεαλιστική διαμόρφωση, την ομαλή και λεπτή τεχνική, τον ομαλό και ελεύθερο τύπο σιταριού. Τα προϊόντα γλυπτών όχι μόνο έχουν τη γοητεία της αρχαίας τέχνης, αλλά και έχουν το κομψό και ζωηρό ύφος σύγχρονης τέχνης.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η γοητεία της αρχαίας κινεζικής αρχιτεκτονικής -- γλυπτική πετρών  1

Η πέτρινη γλυπτική είναι μια συλλογή δημιουργικού, σχέδιο, παραγωγή των διάφορων εργασιών του άρθρου. Είναι απλά ένα έργο της τέχνης που χαράζεται από την πέτρα.

Η φυσική πέτρα είναι στερεά και διάβρωση ανθεκτική. Επομένως, στην αρχιτεκτονική, εκτός από την παγόδα πετρών, γέφυρα πετρών, κυνόδοντας πετρών, περίπτερο πετρών, τάφος πετρών, που χρησιμοποιείται ευρύτερα στα αρχιτεκτονικές συστατικά και τη διακόσμηση. Μπορεί να διαιρεθεί κατά προσέγγιση σε τρεις κατηγορίες: κάποιος είναι το πλαίσιο πορτών, ο πίνακας φρακτών, η πέτρα τυμπάνων, τα βήματα και καλά ο κύκλος ως αρχιτεκτονικά συστατικά Δεύτερον, οι ταμπλέτες πετρών, τα λιοντάρια πετρών, το huabiao πετρών και τα αγάλματα πετρών είναι συνδεμένες με τα κτήρια Τρίτον, ως επιπλώσεις στο κτήριο, όπως ο καυστήρας θυμιάματος πετρών, πέτρα πέντε για και ούτω καθεξής.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η γοητεία της αρχαίας κινεζικής αρχιτεκτονικής -- γλυπτική πετρών  2
Η κύρια ταξινόμηση
Δεν υπάρχουν κανένα ενοποιημένο εθνικό πρότυπο για πολλά είδη γλυπτικών πετρών, και είναι δύσκολο να ταξινομηθούν ακριβώς. Σύμφωνα με την ανάπτυξη των πρόσφατων ετών, που συνδυάζεται με τις παραδοσιακές συνήθειες, οι γλυπτικές πετρών μπορούν να διαιρεθούν σε ακόλουθους τύπους χρήσεων.

1, διακοσμητικός, ένωση και συλλογή των γλυπτικών πετρών κοσμήματος τεχνών πετρών.

2, grottoes και γλυπτικές πετρών απότομων βράχων.

3. Πέτρινες γλυπτικές στο νεκροταφείο.

4, παλάτια, μέγαρα και γλυπτικές πετρών κήπων.

5. Γλυπτική πετρών ναών και βωμών.

6. Πέτρινη γέφυρα.

7. Γλυπτική πετρών αψίδων.

8. γλυπτική πετρών κτηρίου πύργων.

9. Γλυπτική πετρών βιβλίων μνημείων.

10. Πέτρινες γλυπτικές των ανθρώπων και των ζώων.

11. γλυπτική πετρών προμηθειών τεχνών ζωής.

12. Σύγχρονοι κήποι πόλεων και αναμνηστικές γλυπτικές πετρών.

 

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Κινεζικά κεραμίδια στεγών αργίλου Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2022-2024 chineserooftile.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.