Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Company news about Ποιες πτυχές μπορεί το σχέδιο αρχιτεκτονικής να προχωρήσει από;
Εκδηλώσεις
Μας ελάτε σε επαφή με
86-379-63262958
Επαφή τώρα

Ποιες πτυχές μπορεί το σχέδιο αρχιτεκτονικής να προχωρήσει από;

2022-07-07

Πιό πρόσφατες ειδήσεις επιχείρησης περίπου Ποιες πτυχές μπορεί το σχέδιο αρχιτεκτονικής να προχωρήσει από;

Ποιες πτυχές μπορεί το σχέδιο αρχιτεκτονικής να προχωρήσει από;

Τα τελευταία χρόνια, τα κινέζικα η αρχιτεκτονική έχουν αναπτυχθεί καλά, η αρχιτεκτονική μπορούν όχι μόνο να καταστήσουν τις αρχιτεκτονικές μορφές μας διαφοροποιημένες, αλλά και να απεικονίσουν τα χαρακτηριστικά του κινεζικού πολιτισμού, η μοναδική γοητεία της έχει επανεξεταστεί από τους ανθρώπους, το σχέδιο αρχιτεκτονικής έχει γίνει βαθμιαία η εστίαση της προσοχής και της έρευνας σε ολόκληρο τον τομέα της αρχιτεκτονικής.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ποιες πτυχές μπορεί το σχέδιο αρχιτεκτονικής να προχωρήσει από;  0

Για τώρα, το σχέδιο των κινεζικών παλαιών κτηρίων ύφους χωρίς ένα ακριβές σύστημα των κανόνων, επειδή ο ίδιος είναι ένα είδος έννοιας σχεδίου, παρά μια ιδιαίτερη ταξινόμηση της αρχιτεκτονικής μορφής, έτσι στο σχέδιο των παλαιών κτηρίων, η βασική θεωρία βασικού ή ακολουθεί το κοινό αρχιτεκτονικό σχέδιο, και συνδυασμένος με τα χαρακτηριστικά των παλαιών κτηρίων, γενικά, μπορεί από τον ακόλουθο διάφορες πτυχές.

1. Γενικό σχέδιο
Το αρχιτεκτονικό σχεδιάγραμμα είναι το πρώτο βήμα στο γενικό σχέδιο η αρχιτεκτονική. Κατά γενική ομολογία, το σχεδιάγραμμα κήπων και το σχεδιάγραμμα άξονα μπορούν να υιοθετηθούν με δύο τρόπους.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ποιες πτυχές μπορεί το σχέδιο αρχιτεκτονικής να προχωρήσει από;  1

2. Σχέδιο λεπτομέρειας
Μετά από την ολοκλήρωση του βασικού σχεδιαγράμματος του κτηρίου, είναι απαραίτητο να αρχιστεί το σχέδιο λεπτομέρειας του κτηρίου. Το σχέδιο λεπτομέρειας είναι η ψυχή το αρχιτεκτονικό σχέδιο, το οποίο μπορεί να καταστήσει ολόκληρη την εικόνα οικοδόμησης παχουλή. Κατά γενική ομολογία, υπάρχουν οι ακόλουθες πτυχές:

1) Αρχιτεκτονικό σχέδιο μορφής
Η ταξινόμηση ήταν προφανής υπό μορφή αρχιτεκτονικής παραδοσιακού κινέζικου, κύριων περίπτερου πύργων, ναού, νοσοκομείου, κ.λπ., το αρχιτεκτονικό βήμα σχεδίου μορφής είναι αναφέρεται κυρίως στο κύριο έντυπο της κινεζικής παραδοσιακής αρχιτεκτονικής, το σχέδιο δομών λεπτομέρειας των παλαιών κτηρίων, ο πυρήνας του είναι η οργανική ολοκλήρωση ποικίλου παραδοσιακού στοιχείου σχεδίου, καθιερώνει μια αρχική μορφή σχεδίου, πάλι στη φόρτωση άλλων στοιχείων. Παραδείγματος χάριν, μπορούμε να αποφασίσουμε να πάρουμε «siheyuan» ως κύρια μορφή του κτηρίου, έτσι στο αρχιτεκτονικό σχέδιο, θα πάρουμε το προαύλιο ως ιδρυτική υπομονάδα της οικοδόμησης, και θα προσθέσουμε το ναό, το περίπτερο και άλλα στοιχεία σε κάθε υπομονάδα. Ένα τέτοιο σχέδιο κάνει το κτήριό μας να εμφανιστεί πλούσιο, αλλά και έχει έναν πυρήνα.

2) Ενισχύστε την ολοκλήρωση τα στοιχεία και τα σύγχρονα στοιχεία
Σε τελευταία ανάλυση, η αρχαία αρχιτεκτονική δεν είναι αρχαία αρχιτεκτονική, η αρχαία αρχιτεκτονική έχει τους μεγάλους περιορισμούς σε σύγχρονη χρήση, τόσο τώρα πολλή αρχαία αρχιτεκτονική φορτώνεται πραγματικά στα σύγχρονα παλαιά στοιχεία αρχιτεκτονικής, ο δυτικός σιδηροδρομικός σταθμός του Πεκίνου είναι ένα παράδειγμα αυτής της πτυχής. Ο δυτικός σιδηροδρομικός σταθμός του Πεκίνου είναι ένα απολύτως σύγχρονο κτήριο, αλλά υιοθετεί τα κινεζικά παραδοσιακά βερνικωμένα κεραμίδια και τα περίπτερα στη στέγη του κτηρίου με την πρωτοτυπία, που κάνει το μια χαρακτηριστική περίπτωση της τέλειας ολοκλήρωσης των σύγχρονων στοιχείων και τα στοιχεία. Συγχρόνως, μπορεί επίσης να ενώσει το στοιχείο στη διακόσμηση στολισμών, χρήση κοίλος-έξω, γλυπτικές, το σχεδιάγραμμα αιθουσών και άλλες μορφές που απεικονίζουν η μορφή, είχε συγχρόνως την πολυτέλεια της σύγχρονης διακόσμησης, η οπτική επίδραση θα είναι πολύ καλή.

3). Το σχέδιο τα οικοδομικά υλικά
Το κινεζικά τούβλο και το ξύλο χρήσης παραδοσιακών κτηρίων κυρίως κτίζουν, το οποίο κάνει τα κινεζικά παραδοσιακά κτήρια να έχουν ένα μεγάλο πρόβλημα, δηλ., φτωχή αντίσταση πυρκαγιάς και αντίσταση αποσύνθεσης, σύντομη ζωή υπηρεσιών, και μεγάλοι κίνδυνοι ασφάλειας. Αφ' ετέρου, οι σύγχρονοι ξύλινοι πόροι είναι σφιχτοί, η μεγάλης κλίμακας χρήση του ξύλου δεν είναι ούτε οικονομική ούτε προστασία του περιβάλλοντος, έτσι το σχέδιο του υλικού είναι επίσης ένας πολύ σοβαρός παράγοντας μέσα το σχέδιο. Κατά γενική ομολογία, μπορεί να κάνει τη στήλη με ρίψη-στο σκυρόδεμα, ο πίνακας ξυλουργικής είναι τυλιγμένος έξω από το του, το χρώμα γυαλίζει επάνω πάλι, ικανοποίησε την οπτική επίδραση της ξύλινης στήλης ήδη έτσι, σωζόμενης ξύλο πάλι, ενισχυμένη ένταση.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ποιες πτυχές μπορεί το σχέδιο αρχιτεκτονικής να προχωρήσει από;  2

 

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Κινεζικά κεραμίδια στεγών αργίλου Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2022-2024 chineserooftile.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.