Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Company news about Άσπρος ναός αλόγων
Εκδηλώσεις
Μας ελάτε σε επαφή με
86-379-63262958
Επαφή τώρα

Άσπρος ναός αλόγων

2022-07-07

Πιό πρόσφατες ειδήσεις επιχείρησης περίπου Άσπρος ναός αλόγων

Άσπρος ναός αλόγων

Εξετάζοντας πίσω τον άσπρο ναό αλόγων για χιλιάδες έτη, είναι αυτό η ακμάζουσα ατμόσφαιρα του Sui και των δυναστειών του Tang, ή το ύφος του λατρεύοντας Βούδα μετά από το όνειρο του αυτοκράτορα Ming της δυναστείας Han; Η σκηνή των πρώτων είναι σιωπηλή στο μακρύ ποταμό, και το «θυμίαμα» των τελευταίων ταλαντεύεται ακόμα.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Άσπρος ναός αλόγων  0

Σήμερα, ο άσπρος ναός αλόγων σε Luoyang, Κίνα, είναι ενός ναού από πρέπει-βλέπει τις θέσεις για τους βουδιστικούς οπαδούς. Από το χρόνο του αυτοκράτορα Ming ανατολικού Han η δυναστεία, με την εισαγωγή του βουδισμού στην Κίνα και την καθιέρωση της πρώτης κυβέρνησης τρέχει το μοναστήρι στην κινεζική ιστορία σε Luoyang, η ιστορία του βουδισμού στην Κίνα άρχισε επίσης σε Luoyang.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Άσπρος ναός αλόγων  1

Το Luoyang είναι ο τόπος γεννήσεως του κινεζικού βουδισμού, και είναι το κέντρο του βουδισμού για πολύ καιρό από την ανατολική δυναστεία Han. Σαν πρώτο βουδιστικό ναό στην Κίνα, ο άσπρος ναός αλόγων έχει μια πολύ εκτεταμένη επιρροή και διαδραματίζει έναν σημαντικό ρόλο στην ιστορία του βουδισμού. Μετά από τόσα πολλά έτη, ο άσπρος ναός αλόγων ακμάζει ακόμα και διάσημος, και έχει επηρεάσει τις γειτονικές χώρες και τις περιοχές, όπως το Μιανμάρ, η Ιαπωνία, και η Νοτιοανατολική Ασία.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Άσπρος ναός αλόγων  1

Ο πύργος κουδουνιών και τυμπάνων είναι ένα πολύ κοινό κτήριο στα μοναστήρια, το κουδούνι πρωινού και το τύμπανο βραδιού συνδέονται πολύ με το, αλλά ο πύργος κουδουνιών και τυμπάνων στο ναό Baima είναι λίγο διαφορετικός. Ο πύργος ρολογιών χτίστηκε τον Ιούνιο του 1991 με μια δωρεά 4 εκατομμύριο γεν από τον κ. Baoxing Nakamura από την Ιαπωνία και 600.000 yuan από τον άσπρο ναό αλόγων. Λέγεται ότι ένα από τα οκτώ φυσικά σημεία σε Luoyang έρχεται από εδώ: ο ήχος του κουδουνιού του ναού αλόγων. Τα κουδούνια ναών αλόγων συμβολίζουν την καλή τύχη και την καλή τύχη, και ευνοούνται και αγαπιούνται από πολλούς Ιάπωνες.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Άσπρος ναός αλόγων  3

Το γενικό σχεδιάγραμμα του άσπρου ναού αλόγων είναι κανονικό και απλό στο ύφος. Επιπλέον προαύλιο, υπάρχουν επίσης ινδικοί βουδιστικοί κήποι ναών, βουδιστικοί κήποι ναών της Ταϊλάνδης, και βουδιστικοί κήποι παγοδών του Μιανμάρ.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Άσπρος ναός αλόγων  4τα τελευταία νέα της εταιρείας για Άσπρος ναός αλόγων  5

 

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Κινεζικά κεραμίδια στεγών αργίλου Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2022-2024 chineserooftile.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.