Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Company news about Γιατί η αρχαία Κίνα συμπάθησε τα ξύλινα κτήρια;
Εκδηλώσεις
Μας ελάτε σε επαφή με
86-379-63262958
Επαφή τώρα

Γιατί η αρχαία Κίνα συμπάθησε τα ξύλινα κτήρια;

2022-07-07

Πιό πρόσφατες ειδήσεις επιχείρησης περίπου Γιατί η αρχαία Κίνα συμπάθησε τα ξύλινα κτήρια;

Γιατί η αρχαία Κίνα συμπάθησε τα ξύλινα κτήρια;

Μερικοί άνθρωποι λένε ότι η αρχαία Κίνα δεν ήταν σε θέση τη δυτική αρχιτεκτονική, ειδικά θόλοι. Παραδείγματος χάριν, το διάσημο Pantheon στη δύση, ο καθεδρικός ναός της κυρίας μας των λουλουδιών, καθεδρικός ναός του ST Peter και ούτω καθεξής. Ένα από τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα αυτών των κτηρίων είναι ότι έχουν έναν μεγάλο θόλο, ο οποίος, όταν αντιμετωπίζεται από το εσωτερικό, είναι θεαματικός και καταπιεστικός. Των μηχανικών και της τεχνολογίας που απαιτούνται λόγω για να χτίσει τέτοιους θόλους.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Γιατί η αρχαία Κίνα συμπάθησε τα ξύλινα κτήρια;  0

Από την προοπτική της αρχαίας κινεζικής αρχιτεκτονικής, αυτό το είδος αρχιτεκτονικής είναι σχετικά λίγο, τόσοι πολλοί άνθρωποι σκέφτονται ότι η αρχαία Κίνα δεν είχε τους μηχανικούς, έτσι δεν μπόρεσε να χτίσει ένα τέτοιο μεγάλο καλυμμένο δια θόλου κτήριο. Είναι η απάντηση πραγματικά έτσι; Καταλάβετε αρχικά γιατί ο αρχαίος Κινεζικός λαός δεν ήταν έντονος στην αρχιτεκτονική πετρών.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Γιατί η αρχαία Κίνα συμπάθησε τα ξύλινα κτήρια;  1

Ο πρώτος είναι ο χρόνος να χτίσει. Από την άποψη της οικοδόμησης, τα ξύλινα κτήρια είναι ευκολότερα να χτίσουν από τους αυτούς πετρών. Τα μεγάλα κτήρια πετρών παίρνουν συχνά τις εκατοντάδες των ετών που χτίζουν, και οι αρχαίες κινεζικές δυναστείες δεν είχαν ότι πολύς χρόνος να χτιστεί ένα τέτοιο παλάτι. Από τη συλλογή της πέτρας, και έπειτα την επεξεργασία και τη μεταφορά, το κόστος του εργατικού δυναμικού και τους υλικούς πόρους θα είναι μόνο περισσότεροι. Επομένως, οι δομές πετρών χρησιμοποιούνται γενικά στους τοίχους, όπως τα διάφορες grottoes και οι ανακουφίσεις τοίχων. Και η αρχιτεκτονική πετρών είναι πολύ σκληρή στους τροχιστές, έτσι οι τροχιστές είναι πολύ δύσκολο να βριαλθούν. Αλλά ξύλινα χτίζοντας engravers είναι ευκολότερα να παραγάγουν.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Γιατί η αρχαία Κίνα συμπάθησε τα ξύλινα κτήρια;  2

Ο δεύτερος είναι εξαερισμός και διασκεδασμός θερμότητας. Τα δυτικά κτήρια πετρών είναι αμυντικά, έτσι είναι σχετικά κλειστά. Από την προοπτική του εξαερισμού, η χωρητικότητα εξαερισμού των ξύλινων κτηρίων είναι ισχυρότερη και ο διασκεδασμός θερμότητας είναι γρηγορότερος. Εκτός από αυτούς, τα ξύλινα κτήρια είναι πιό ιδιαίτερα γλυπτά και πιό σύνθετα. Συνδεμένα με τη μοναδική δομή, τα κινεζικά ξύλινα κτήρια είναι λαμπρότερα στην ιστορία της παγκόσμιας αρχιτεκτονικής.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Γιατί η αρχαία Κίνα συμπάθησε τα ξύλινα κτήρια;  3

Ο τελευταίος πρόκειται να αντισταθεί στη ζημία των σεισμών. Τα πέτρινα κτήρια είναι σχετικά σκληρά κτήρια. Κατά υπεράσπιση ενάντια στους σεισμούς, τη ρωγμές ή οι καταρρεύσεις εμφανίζονται συχνά, καθιστώντας το δυσκολότερο να επισκευάσουν. Τα ξύλινα κτήρια έχουν ορισμένη σεισμική απόδοση. Τα ancients από καιρό έχουν καταλάβει ότι, εάν είναι αντίσταση επισκευής ή σεισμού, καθώς επίσης και η προσαρμοστικότητα, ξύλινα κτήρια έχει ορισμένα πλεονεκτήματα. Φυσικά, εάν το επίπεδο σεισμού δεν είναι αρκετό, τα κτήρια πετρών έχουν επίσης τα πλεονεκτήματα.

 

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Κινεζικά κεραμίδια στεγών αργίλου Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2022-2024 chineserooftile.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.