Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Company news about Γιατί τα αρχαία κινεζικά κτήρια πρώτος βλέπουν έναν τοίχο κατά τον άνοιγμα της πύλης;
Εκδηλώσεις
Μας ελάτε σε επαφή με
86-379-63262958
Επαφή τώρα

Γιατί τα αρχαία κινεζικά κτήρια πρώτος βλέπουν έναν τοίχο κατά τον άνοιγμα της πύλης;

2022-10-28

Πιό πρόσφατες ειδήσεις επιχείρησης περίπου Γιατί τα αρχαία κινεζικά κτήρια πρώτος βλέπουν έναν τοίχο κατά τον άνοιγμα της πύλης;

Όταν μερικά αρχαία κτήρια εισήγαγαν την πύλη, δεν θα μπορούσαν να δουν το σπίτι αλλά βρήκαν έναν τοίχο. Ποια ήταν η χρήση αυτού του τοίχου; Είναι ένα σημαντικό στοιχείο της αρχιτεκτονικής παραδοσιακού κινέζικου - τοίχος οθόνης. Ο τοίχος οθόνης, επίσης γνωστός ως τοίχος φωτισμού χρόνους, είναι ένας τοίχος που χρησιμοποιείται στους αρχαίους για να εμποδίσει την άποψη στην αρχιτεκτονική παραδοσιακού κινέζικου. Ο τοίχος οθόνης μπορεί να βρεθεί μέσα ή έξω από στην πύλη. Το πρώτο καλείται εσωτερικό τοίχο οθόνης και το τελευταίο καλείται εξωτερικό τοίχο οθόνης. Η μορφή ενός σχήματος, του σχήματος οκτώ, κ.λπ., χτίζεται συνήθως από το τούβλο, από το κάθισμα, το σώμα, η κορυφή των τριών μερών.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Γιατί τα αρχαία κινεζικά κτήρια πρώτος βλέπουν έναν τοίχο κατά τον άνοιγμα της πύλης;  0                   τα τελευταία νέα της εταιρείας για Γιατί τα αρχαία κινεζικά κτήρια πρώτος βλέπουν έναν τοίχο κατά τον άνοιγμα της πύλης;  1

Ο τοίχος οθόνης μέσα στην πύλη πρόκειται να εμποδίσει τη θέα των ανθρώπων, για να μην αφήσει τους ανθρώπους να δουν εύκολα το προαύλιο, ώστε να διατηρηθεί η απόκρυψη και ήρεμος μέσα στο κτήριο.

 

Το υλικό του τοίχου:
Βερνικωμένοι τοίχοι ταινιών: Κυρίως χρησιμοποιημένος στα αυτοκρατορικούς παλάτια και τους ναούς, ο αντιπροσωπευτικότερος είναι το μουσείο παλατιών και ο τοίχος εννέα δράκων στη Βόρεια Θάλασσα.
Τουβλότοιχος: Ένας μεγάλος αριθμός λαϊκής αρχιτεκτονικής Han, είναι η σημαντικότερη μορφή κινεζικού παραδοσιακού τοίχου. Μερικοί από τους φραγμούς Xumi είναι χαρασμένοι από την πέτρα, αλλά είναι εξαιρετικά σπάνιοι.
Πέτρινος τοίχος οθόνης: Ο τοίχος οθόνης που κινείται προς το πάρκο Beihai είναι εντελώς χαρασμένος από την πέτρα και εμφανίζεται σπάνια στο λαό.
Ξύλινος τοίχος οθόνης: Επειδή τα ξύλινα υλικά είναι δύσκολο να αντισταθούν τη μακροπρόθεσμη έκθεση αέρα και ήλιων, είναι γενικά σπάνια.
Κεραμίδι τούβλου ή τοίχος σκιών πλίθας: δομή κεραμιδιών τούβλου ή δομή πλίθας, το σώμα τοίχων που καλύπτονται εντελώς με την τέφρα κάνναβης, σαφές χρώμα επιφάνειας, κάποιο επίσης χαρασμένο σχέδιο ή κείμενο τούβλου.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Γιατί τα αρχαία κινεζικά κτήρια πρώτος βλέπουν έναν τοίχο κατά τον άνοιγμα της πύλης;  2                   τα τελευταία νέα της εταιρείας για Γιατί τα αρχαία κινεζικά κτήρια πρώτος βλέπουν έναν τοίχο κατά τον άνοιγμα της πύλης;  3

Λειτουργία τοίχων οθόνης:
Πρακτική λειτουργία: Ο τοίχος οθόνης διαδραματίζει το ρόλο της προστασίας αέρα και της συντήρησης ζεστασιάς, και διευκολύνει επίσης την προστασία μυστικότητας και εμποδίζει την άποψη των ξένων. Ακόμα κι αν η πόρτα είναι ανοικτή, οι ξένοι δεν μπορούν να δουν το σπίτι.
Λειτουργία της Shui Feng: Σε Feng Shui, ο τοίχος οθόνης μπορεί όχι μόνο «να οδηγήσει μακριά τα φαντάσματα», να καταστήσει το προαύλιο ευρύ και βαθύ, αλλά και να αποθηκεύσει τη ροή αέρα, κακά πνεύματα φραγμών, και να κρατήσει τον πλούτο και την ευτυχία.
Διακοσμητική λειτουργία: Ο εξωτερικός τοίχος οθόνης μπορεί να αυξήσει την ορμή της πύλης, ενώ ο εσωτερικός τοίχος οθόνης δημιουργεί ένα αρμονικό, ήρεμο και ήρεμο περιβάλλον. Το έξοχα σχεδιάγραμμα και το γλυπτό του τοίχου οθόνης διαδραματίζουν έναν σημαντικό ρόλο στη διακόσμηση και beautification του προαυλίου.

                  τα τελευταία νέα της εταιρείας για Γιατί τα αρχαία κινεζικά κτήρια πρώτος βλέπουν έναν τοίχο κατά τον άνοιγμα της πύλης;  4

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Γιατί τα αρχαία κινεζικά κτήρια πρώτος βλέπουν έναν τοίχο κατά τον άνοιγμα της πύλης;  5

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Κινεζικά κεραμίδια στεγών αργίλου Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2022-2024 chineserooftile.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.